Om Jersore Galloway (J.G.)

Jersore Galloway blev etableret i 2006

Jeg bor i Jersore, en lille by lidt udenfor Bogense, tæt ved Æbelø. Min gård hedder Jershave, derfor navnet Jershave Naturkød. I øjeblikket har jeg ml. 110 og 120 kreaturer, hvoraf ca. 70% er s-mærket. Jeg har miljøtilladelse til ca. 200 kreaturer, og antallet af dyr på arealerne er beregnet ud fra græsningskvaliteten. Min erfaringer er, at et voksent dyr skal bruge 2-4ha ved helårsgræsning.

Jeg har dyr i 3 farver, henholdsvis sorte, hvide med sort markering og sorte med hvidt bælte. Jeg er meget interesseret i avlsarbejde og vil gerne vise, at der godt kan laves avlsarbejde på naturarealer. Jeg får fine, små og stærke kalve efter tyren

Jeg har haft en tyr efter vores ko Petra (11 år, s-indeks 125, 23 point og ærespræmie i 2009 og 2011 på Odense Dyrskue) på Ålestrup i 2009. Morten Ege Thomsen, Ålestrup: ”helhed 88, en prima tyr, daglig tilvækst 1273, foderudnyttelse 4,44, s-indeks 122”. Tyren går nu på Enebærodde. Jeg har fået små, fine og stærke kalve efter den unge tyr.

Info om Galloway Kvæg

Galloway kvæget er en lavstammet race med korte stærke ben. Deres hoved er kort med et bredt muleparti, og store ører. Racen er naturligt uden horn. Dyrenes hals er kort og går lige over i den lige ryg, kroppen er dyb og bækkenet er bredt.

Typer af Galloway kvæg

I øjeblikket har jeg tre forskellige farver

Helt sort

Hvide med sort markering

Sorte med hvidt bælte

Find os

Lav en aftale om at mødes, hvis du ønsker at se dyrene eller købe kødet. 

Find priser på mit kvalitets oksekød

Kontakt
mig i dag

Kontaktinfo

Jersorevej 19
5400 Bogense


Indehaver: Jytte Pedersen
Telefon. +45 26 23 12 91
kontakt@jersore-galloway.dk